GESTIÓ GENCAT
infonorma gencat oficina gestio empresarial residus sdr

Adherits a:
agic oconaif

FACEBOOK:

ASFRICAT

amb les escoles de refrigeració !!!

INS A.G.Mundet

BARCELONA

Escola del treball

BARCELONA

Institut Guindàvols

LLEIDA

Institut Illa dels Banyols

EL PRAT DE LLOBREGAT

Jesuïtes El Clot

BARCELONA

IES Quercus

SANT JOAN DE VILATORRADA

Institut Ramon Barbat i Miracle

VILA-SECA

Institut Santa Eugènia

GIRONA

Institut Santa Eulàlia

TERRASSA

TAULA CONSULTIVA DEL FRED
taula consultiva del fred
NOVERTIG
novertig treballs verticals

La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé més de 2.500 quilos d'aliments en mal estat.

La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé més de 2.500 quilos d'aliments en mal estat.

La Guàrdia Urbana, en col·laboració amb tècnics de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, ha inspeccionat 64 locals dedicats a l'alimentació a la capital catalana, tretze dels quals han hagut d'aturar temporalment la seva activitat per causes relacionades amb la higiene de l'establiment. Segons informa El Periódico, durant l'anomenada operació Rebost també s'han intervingut 2.565 quilos d'aliments per ser destruïts per no trobar-se en un estat adequat per ser consumits o per no mantenir una conservació adequada per al posterior consum o elaboració.

Els agents han portat a terme diverses actuacions dins del marc de tasques de policia administrativa, una de les quals és el control de la normativa en relació amb els establiments alimentaris, tant pel que fa a la mateixa legislació alimentària com a altres normatives municipals relacionades amb la seguretat. L'operació Rebost ha tingut com a objectiu garantir que els aliments que es venen en diversos establiments de la ciutat compleixin les pertinents garanties higienicosanitàries. El dispositiu ha comptat amb la col·laboració de l'Agència de Salut Pública, que és l'organisme encarregat de tramitar les denúncies per infraccions d'higiene dels aliments i que exerceix l'autoritat sanitària a la ciutat. Els inspectors han comprovat les normes municipals de cada establiment en coordinació amb els serveis tècnics de cada districte. El propòsit d'aquest operatiu ha sigut augmentar la seguretat i les condicions tecnicoalimentàries, mitjançant la inspecció i el control dels establiments.

Font: Catalunya Diari Cat

 

logo asfricat

Associació de Frigoristes de Catalunya - C. Sta Rita, 15. 08755 Castellbisbal (Barcelona) Telèfon +34 661 82 67 71

Copyright © 2016 Associació de Frigoristes de Catalunya. Tots els drets reservats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús Mès informació Accepta